/ ĮMONĖJE VIEŠĖJO GAUSI LR SEIMO DELEGACIJA

ĮMONĖJE VIEŠĖJO GAUSI LR SEIMO DELEGACIJA




2016 m. liepos 26 d. įmonėje UAB „Automatikos Sistemos“ viešėjo gausi Lietuvos Respublikos Seimo delegacija:


Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas - Petras Narkevičius

Energetikos viceministras - Rokas Baliukovas

Energetikos komisijos pirmininkas - Ričardas Sargūnas


LR Energetikos Ministerijos atstovai dėkojo įmonės vadovui Gyčiui Preidžiui už aktyvią visuomeninę veiklą, inovacijų sklaidą, įgyvendintus elektros skirstymo ir valdymo projektus bei aukštus darbų kokybės standartus. Atstovai pabrėžė, kad tik šiuolaikiškos ir modernios įmonės skatina visuomenę dirbti Lietuvai.


UAB „Automatikos Sistemos“ rodo puikius energetinių resursų taupymo ir taršos mažinimo rezultatus, į aplinkosaugines iniciatyvas įtraukdami ne tik darbuotojus, bet ir viso miesto gyventojus. Norint didinti elektromobilių skaičių mieste, jų funkcionalumą bei plėtoti elektromobilių infrastruktūros tinklą, įmonė nusprendė investuoti ir iš savo lėšų įrengė viešą elektromobilių įkrovimo stotelę. Ja be jokio papildomo mokesčio gali naudotis visi norintys įmonės darbo metu. UAB „Automatikos sistemos“ viena pirmųjų Lietuvoje pradėjo įgyvendinti saulės energetikos projektus. Įmonė savo teritorijoje turi net dvi nuosavas fotovoltines saulės elektrines, suprojektuotas ir pastatytas įmonės darbuotojų.


Aplinkai draugiški sprendimai mūsų įmonei ypač svarbūs, tad džiaugiamės galėdami prisidėti prie ekologinių idėjų skatinimo gimtąjame mieste Panevėžyje.


Susitikimo metu akcentuota vykdoma socialinės partnerystės svarba. UAB „Automatikos Sistemos“ vadovas Gytis Preidis pabrėžė, jog būtina kurti kiek įmanoma daugiau kokybiškų darbo vietų ir savo indėliu prisidėti prie miesto ekonomikos.


Vėliau svečiai drauge su UAB „Automatikos Sistemos“ direktoriumi Gyčiu Preidžiu lankėsi Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmuose vykusioje apvaliojo stalo diskusijoje.


  - UAB „Automatikos Sistemos“ -
Daugiau informacijos teikia: Agnetė Butkevičiūtė
agnete.butkeviciute@asistemos.lt 


Automatikos-Sistemos-Gytis-Preidis-Petras-Narkevicius-Rokas-Baliukovas-Ricardas-Sargunas (1).jpg      Automatikos-Sistemos-Gytis-Preidis-Petras-Narkevicius-Rokas-Baliukovas-Ricardas-Sargunas (2).jpg

Automatikos-Sistemos-Gytis-Preidis-Petras-Narkevicius-Rokas-Baliukovas-Ricardas-Sargunas (3).jpg     Automatikos-Sistemos-Gytis-Preidis-Petras-Narkevicius-Rokas-Baliukovas-Ricardas-Sargunas (4).jpg

       Automatikos-Sistemos-Gytis-Preidis-Petras-Narkevicius-Rokas-Baliukovas-Ricardas-Sargunas (7).jpg      Automatikos-Sistemos-Gytis-Preidis-Petras-Narkevicius-Rokas-Baliukovas-Ricardas-Sargunas (5).jpg





Pasidalinti straipsniu: facebook twitter pinterest linkedin mail