/ GAZELĖ - ASISTEMOS IR VĖL VIENA STIPRIAUSIŲ LIETUVOJE

GAZELĖ - ASISTEMOS IR VĖL VIENA STIPRIAUSIŲ LIETUVOJE

UAB


„Gazelė 2016“: apdovanotos sparčiausiai augusios Lietuvos bendrovės



Sparčiausiai augančios Lietuvos įmonės – „Gazelės“ – renkamos jau 13 kartą.

UAB „Automatikos sistemos“, dirbanti elektrotechnikos ir automatikos sektoriuje bei gaminanti ir projektuojanti elektros paskirstymo ir valdymo įrangą, transformatorines pastotes, džiaugiasi „Gazelė“ nominacija jau septintą kartą!

Prestižiniuose apdovanojimuose įmonė pelnė „Gazelė“ sertifikatą ir buvo pripažinta viena sėkmingiausiai dirbančių Lietuvos bendrovių.

Esminis kriterijus, kuris lemia nugalėtojus, yra apyvartos šuolis, tačiau vien jo neužtenka.

Verslo žinių“ rengiamame konkurse dalyvauja bet kokios nuosavybės įmonės, kurios pradėjo veiklą ne vėliau kaip 2012 m. sausio 1 d. ir kurios apyvarta per paskutinius 4 metus didėjo (buvo nuo 0,29 mln. iki 40 mln. Eur). „Gazelių“ apyvarta, palyginti su 2013 m. ir 2016 m., augo ne mažiau kaip 20%.

Už įmonės augimo kriterijų ne ką mažiau svarbus yra skaidrumas bei viešumas: įmonė turi tvarkingai mokėti įstatymais numatytus mokesčius ir kasdienėje savo veikloje vadovautis geros verslo praktikos principais.


Naujovės, inovacijos, pažanga, tai – keletas svarbiausių kriterijų, kurie minimi renkant sparčiausiai augančias Lietuvos įmones. „Gazelė“ apdovanojimas skiriamas už greitą įmonės augimą, lankstumą ir pelningumą. „Gazelė“ ženklas tiek Lietuvoje, tiek ir kitose šalyse vis plačiau tampa kokybės sinonimu.


UAB "Automatikos sistemos" (asistemos) septintą kartą pripažinta viena sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai augančių Lietuvos bendrovių ir apdovanota "Gazelė" 2016 sertifikatu. UAB "Automatikos sistemos" (asistemos) septintą kartą pripažinta viena sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai augančių Lietuvos bendrovių ir apdovanota "Gazelė" 2016 sertifikatu. UAB "Automatikos sistemos" (asistemos) septintą kartą pripažinta viena sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai augančių Lietuvos bendrovių ir apdovanota "Gazelė" 2016 sertifikatu.


UAB "Automatikos sistemos" (asistemos) septintą kartą pripažinta viena sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai augančių Lietuvos bendrovių ir apdovanota "Gazelė" 2016 sertifikatu.

 - UAB „Automatikos Sistemos“ -
Daugiau informacijos teikia: Agnetė Butkevičiūtė
agnete.butkeviciute@asistemos.lt 





Pasidalinti straipsniu: facebook twitter pinterest linkedin mail