/ ATNAUJINAMAS PREKINIS ŽENKLAS

ATNAUJINAMAS PREKINIS ŽENKLAS




UAB „Automatikos Sistemos“ atnaujina prekinį ženklą


Nuo 2000 m. elektrotechnikos ir automatikos srityje dirbanti įmonė UAB „Automatikos Sistemos“ ryžosi atnaujinti prekinį ženklą. Per septyniolikos metų laikotarpį kompanijoje įvyko įvairių strateginių ir struktūrinių pokyčių, kurie nulėmė įmonės įvaizdžio atnaujinimo iniciatyvas.

Imtis atsinaujinimo darbų pastūmėjo ir globalizacijos įtaka, apimanti įvairiausias visuomenės, valstybės veiklos sritis.

Būta net tokių kuriozinių situacijų, kai užsienio partneriai ar tiekėjai kreipiasi į įmonę „Dear UAB“. Įsiminti du gana ilgus žodžių junginius – Automatikos Sistemos – tikra nėra lengva.

Atnaujintas pavadinimas yra dviejų ankstesnių žodžių junginys - „asistemos“.

Naujojo įvaizdžio dominuojančios spalvos – raudona, juoda, balta – simbolizuoja energiją, veržlumą, kokybę bei pasitikėjimą. Šios spalvos įmonę lydi jau šešiolika metų.

Buvo nuspręsta nesiimti kardinalių pokyčių, norint išlaikyti įmonės identitetą ir vientisumą, kurio pagrindiniai akcentai yra pasitikėjimas ir kokybė.

Kartu su logotipo atnaujinimu vykdomi ir kiti firminio stiliaus elementų atnaujinimo darbai – vizitinės, blankai, korporacinio stiliaus nuotraukos, automobilių reklama, verslo dovanos, lauko išorės reklama, infografikai ir kt.

Prieš keletą mėnesių atnaujintas įmonės internetinis tinklalapis, jo pritaikymas mobiliesiems įrenginiams. Sukurtos ir aktyviai prižiūrimos socialinės paskyros.

Nuo šiol vieningas kompanijos įvaizdis atsiskleidžia tiek žodinėje, tiek vizualinėje, tiek rašytinėje komunikacijoje.



 
 

        




 - UAB „Automatikos Sistemos“ -
Daugiau informacijos teikia: Agnetė Butkevičiūtė
agnete.butkeviciute@asistemos.lt

 



Pasidalinti straipsniu: facebook twitter pinterest linkedin mail