/ KOLEKTYVO VASAROS IŠVYKA

KOLEKTYVO VASAROS IŠVYKA



Kolektyvo vasaros kelionė į Latviją


Vasara – įspūdžių, pramogų ir atostogų metas, tad ilgąjį liepos savaitgalį, tęsiant kasmetinę tradiciją, įmonės kolektyvas leidosi į kelionę, šiemet po Latviją.


Išvykos metu žaidėme įvairius aktyvius komandinius žaidimus, kurių metu buvo vystomos tokios savybės, kaip lyderystė, gebėjimas prisiimti atsakomybę, padėti, dirbti komandoje. Buvo ir kūrybiškų, azartiškų užduočių, kurių metu teko gerokai pasukti galvas.


Komandinė dvasia tiek sporte, tiek ir versle sąlygoja veiklos rezultatus. Palikus saugią biuro aplinką, atsiveria kasdienybėje vargiai prieinamos bendros patirtys, kurių pagalba ugdomas komandinis vieningumas: pasitikėjimas, rūpestingumas bei tarpusavio supratimas.

Išvargę po žaidimų, darbuotojai mėgavosi sodybos malonumais: kas atsipalaidavo pirtyje ar sūkurinėje vonioje, kas žaidė tenisą, biliardą ar krepšinį, kas atsivėsino vėsiame upės vandenyje.


Sekančią kelionės dieną kolektyvas leidosi į kiek ekstremalesnius nuotykius. Aplankė vienintelį atvirą karinį kalėjimą Europoje, iš kurio dar niekam nepavyko pabėgti. Karuosčio kalėjimas pastatytas maždaug 1900 m. iki pat 1997 m. buvo naudojamas kaip kariškių drausminių nuobaudų atlikimo vieta. 

Lietui pliaupiant kolektyvui teko vykdyti griežtas prižiūrėtojų užduotis ir net nebandyti atsikalbinėti, nes vienam nepaklusus, baudžiamas buvo visas kolektyvas.

Po ekskursijos autentiškame kalėjimo bufete pietus ruošė tikros tarybinių laikų bufetininkės. Pietų metu buvo rodomas filmas apie Karuostą.


Šiuos nuotykius sekė kiti. Šiaurinių fortų labirintuose komandos laukė žaidimas “Pojūčių labirintas”. Šis labirintas pareikalavo visų pojūčių – regos, klausos, lytėjimo, uoslės ir skonio, – pasitelkimo. Pramoga lavina socialinius įgūdžius, kadangi atrakcijos dalyviams tenka įsijausti į specialųjų poreikių žmogaus – aklojo, kurčiojo, nebylio – kailį. Viena iš būtiniausių labirinto įveikimo sąlygų – vieningas komandos dalyvių darbas įveikiant kliūtis.

Vakarą praleidome Liepojos Baltijos jūros pakrantėje, kuri tiesiog „prifarširuota“ gynybinių įtvirtinimų, labirintų, bunkerių, nuo kurių atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai. Palydėjus saulę leidomės į kelionę namo.


Bendraujant neoficialioje aplinkoje, darbuotojams įgavus drąsos ir pasitikėjimo savimi, neretai gimsta netradicinių idėjų. Kelionės plečia akiratį ir lavina vaizduotę. Nekasdieniai iššūkiai reikalauja nekasdienių sprendimo būdų, o išvykos metu jų apstu. Smagiausia, jog šviežios idėjos ir kūrybinis įkvėpimas lydi komandą ne tik kelionės metu, bet ir grįžus prie kasdieninių darbų.


asistemos-automatikos-sistemos-imones-isvyka-musu-vasaros-svente-verslo-zinios (1).jpg asistemos-automatikos-sistemos-imones-isvyka-musu-vasaros-svente-verslo-zinios (2).jpg asistemos-automatikos-sistemos-imones-isvyka-musu-vasaros-svente-verslo-zinios (3).jpg asistemos-automatikos-sistemos-imones-isvyka-musu-vasaros-svente-verslo-zinios (4).jpg asistemos-automatikos-sistemos-imones-isvyka-musu-vasaros-svente-verslo-zinios (5).jpg


 - UAB „Automatikos Sistemos“ -
Daugiau informacijos teikia: Agnetė Butkevičiūtė
agnete.butkeviciute@asistemos.lt



Pasidalinti straipsniu: facebook twitter pinterest linkedin mail